Individual Development

Op joúw lijf, stem en performance geschreven

Vraag je je af: wat is nou eigenlijk mijn eigen sound, mijn persoonlijke stijl? Speel je over een half jaar in een (musical)productie wordt je belemmert door de druk die hierbij komt kijken? Of heb je binnenkort een optreden en heb je hulp nodig bij het in elkaar draaien van een avondvullend programma? Voor elke vraag die je hebt, bieden wij coaching op maat aan. We kijken naar joú als mens, joúw authenticiteit en wat jij nodig hebt om je zelfverzekerd, sterk en goed voorbereid te voelen én hoe je je onderscheidend kunt presenteren.

Wil je onderzoeken of onze begeleiding wat voor je is?

Klink op de knop voor het vragenformulier. Nadat je deze hebt ingevuld nemen we spoedig contact met je op.

 

Vocal Development

Een zangauditie, je eerste eigen concert, een rol in een musical… Een performance is voor iedere vocalist spannend. Met als gevolg dat je net niet die hoge C weet te halen of met rode stressvlekken in je nek op het podium staat. Een goede voorbereiding helpt je te presteren onder druk en zelfvertrouwen te krijgen. Met de juiste technieken kun je een betere performance neerzetten. Dit doen we aan de hand van de Complete Vocal Technique (CVT) waarin we opgeleid zijn als Authorised CVT Teacher. Daarnaast leren we je een palet aan technische skills aan waarmee jij het beste uit jezelf haalt op het moment dat het erom gaat.

Singer on Stage
Zanger

Performance Development

Je werkt hard aan je ambities als vocalist, maar vragen als "Wat is nou eigenlijk mijn sound?" of "Wat voor een performer wil ik zijn?" spelen door je hoofd.Met deze vragen worstelen veel zangers en zangeressen. Met Persoonlijke coaching gaan we op zoek naar wat wezenlijk van belang is voor jou. We kijken naar de mens achter de zanger. Als jij leert zingen vanuit jouw kern, voelt je publiek dat het klopt. Je passie gaat weer stromen en je hart gaat sneller kloppen en dat is niet van de spanning!

Creative Coaching

Yes! Het is zover. Je gaat een eigen programma maken. Voor iedere singer-songwriter, kleinkunstenaar of artiest een spannend moment. 
Wil je een programma maken waarmee je je publiek kunt boeien en weet vast te houden? Wij helpen je met Creative coaching toe te werken naar een performance waarmee je de mensen weet te raken. We helpen je met het maken van inhoudelijke keuzes die bij jou passen. We begeleiden het proces van programma samenstelling en waar nodig coachen we je op datgene waar je tegenaan loopt om het te realiseren.

Meisje & Gitaar