PHOTO-2019-01-05-21-05-09.jpg

About us

Everything You Need to Know

Vocal Performance Institute is dé plek voor zangers en performers die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Het is onze passie jou te begeleiden, coachen en trainen in vaardigheden, eigenheid en performance.

Het is onze missie jou als vocal performer een plek te bieden waar je je kwalitatief kunt bijscholen, in een veilige omgeving opladen en jezelf kunt laten inspireren om jouw pad hernieuwd te vervolgen.

Wij geloven dat het belangrijk is om jezelf te voeden, zo nu en dan te herzien en aan je product te blijven schaven. Op die manier houd je aansluiting met dat wat je nastreeft, je drive én de wereld om je heen. 

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Samen halen wij het maximale uit jouw talent en ambitie!

 

Behind VPI

Screen Shot 2017-11-19 at 15.26.38.png

Paulien Adriana

Co-Founder | Performance & Personality Coach

Ik geloof dat als ons hoofd, hart en lijf in een balans samenwerken, we vanuit de connectie met onszelf impact kunnen hebben op onze omgeving. Met mijn intuïtie en analytisch vermogen weet ik mensen te begeleiden en het maximale uit zichzelf te halen. Samen met jou ga ik in de training op zoek naar je ambitie, eigenheid en wat er nodig is om je doel te bereiken. Het trainen van vaardigheden in combinatie met de ontdekkingstocht naar je authenticiteit is belangrijk, zodat je keuzes kunt maken die je passen en je  ook op het podium in je kracht kunt staan.


Na mijn afstuderen aan Theateropleiding Selma Susanna en het Complete Vocal Institute in Kopenhagen heb ik mij verder gespecialiseerd als coach bij Phoenix opleidingen. Ik begeleid Artiesten, maar ook mensen in het bedrijfsleven bij vraagstukken over profilering, spreken in het openbaar of het zichtbaar innemen van plek. Mijn aanpak is persoonlijk, oprecht en direct. Mijn humor en ambitie gebruik ik om anderen betekenisvol te raken in hun ontwikkeling!

Screen Shot 2017-11-19 at 15.21.39.png

Eva Wilms

Co-Founder | Vocal & Personality Coach

Met mijn ervaring en getrainde gehoor, weet ik elke zanger(es) de weg naar een vrije stem te wijzen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt tijdens de coaching en dat je je eigen sound ontwikkelt. Met concrete tools die ik geleerd heb tijdens mijn opleiding in Denemarken, ga ik met iedere vocalist aan de slag en haal het beste uit iedere stem naar boven. Zo krijg je controle over jouw instrument en leer je jouw stem echt kennen. 


Zingen is ‘my nature’. Na mijn afstuderen op het Conservatorium ben ik de driejarige opleiding tot CVT docent in Kopenhagen gaan volgen. Daar heb ik ontdekt wie ik ben als vocalist en wat mijn eigen sound is. In 2008 heb ik de CVT-opleiding afgerond en ben ik geautoriseerd CVT-docent en agent van CVT Nederland.Sindsdien coach ik professionele zangers en performers in de pop- en musicalwereld en geef ik trainingen aan zangdocenten, beroepssprekers en stemprofessionals.

 

Guest Teachers

Marius.jpeg

Marius de Vos

Alexander Technique Teacher

Kelly Dekker.jpeg

Kelly Dekker

Sport & Performance Psychologist